Van 31-7-2009 t/m 14-8-2009 had “The Kumasi Symposium: Tapping Local Resources for Sustainable Education through Art” plaats in Kumasi, Ghana. Het Curio Kiosk project was een onderdeel van dit symposium.Een groep internationale kunstenaars presenteerde hun werk, ieder in zijn eigen kiosk, en bracht een uitwisseling op gang tussen kunstenaars onderling, wetenschappers, docenten en anderszins geinteresseerden.

voor een gefilmd verslag van het hele curio-kiosk-project zie: http://www.filmnet.com/videos/2271/

Voor dit project bouwde Mulders een portretshop.

Het geschilderde individuele portret, in de zin van een afbeelding van (een gedeelte van) een individu is niet gebruikelijk in de Ghanese samenleving. En al helemaal niet wanneer dat naar de waarneming geschilderd wordt. Een shop, d.w.z. een tafel, wat palen en een dak-doek, van waaruit iets wordt verkocht, is dat wel.

Een ieder die 2,5 uur de tijd had om in de kiosk model te zitten kon een afspraak maken. Nadat de hele serie portretten getoond was in het KNUST-museum, ging Mulders met het portret op huisbezoek. De geschilderde portretten waren een kadootje voor de modellen. In ruil daarvoor vroeg Mulders haar modellen om haar de tijd te geven hun dagelijkse leefomgeving, hun ''thuis''  te tekenen, nadat eerst het portret op een goede plek in huis was opgehangen/opgeborgen.

In haar atelier op de campus werkte zij die schetsen verder uit in olieverf. Het boek 'Home, place and identity' is de weerslag van dit project. http://www.blurb.com/bookstore/detail/1904067

Het verbeelden van dat ''thuis''is een volgende stap in de zoektocht naar "wat is een portret?".